dot LJUDJE dot
 • Mar 27

  Anže J. - Zara Man Store Supervisor  O lastnem stilu,oblačilih in oblačenju
  Moj stil obsega pestrost in različnost, odvisno od trenutnega navdiha. Sem ljubitelj srajc, tako da jih imam kar veliko število v svoji omari. Barve, ki jih izbiram se po večini razlikujejo in ni barve, ki bi mi manjkala. Najbolj me navdušuje različnost vzorcev, potiskov in vsega kar lahko razbije monotonost. Hlače, ki jih nosim so večinoma jeans, bombaž in sem ter tja tudi klasika, v poletnih mesecih pa ležerni lan. Barve predvladujejo pa največkrat črna, modra ter siva. V toplejših mesecih pa seveda različne barve, ki jih narekujejo trenutni trendi.

  Oblačila, ki bi jih vsak moški moral imeti?
  Moje mnenje o pomebnih kosih, ki jih mora imeti vsak moški v omari - dobra obleka tailor ali slim fit, dober denim, osnovne barve srajc, čevlji ter modni kosi, ki so primerni posameznikom, ki sledijo trendom. Ne smemo pa pozabiti tudi na modne dodatke!

  Pravila oblačenja in stila se v današnjem času zelo spreminjajo glede na trende, ki jih narekuje modna industrija, tako da bolj kot si izviren boljši si!

  Moško oblačilo, ki bi ga morali prepovedati?
  Obupne old school begi hlače(skater stil)!

  Modno pravilo, ki ga je potrebno prekršiti?
  Vse mora biti barvno usklajeno - barve naj se mešajo!


  Seveda pa pri svojem delu, ki ga opravljam upoštevam želje strank. Bodi dovolj iskren in stranka se bo vedno vrnila nazaj po nasvet. Absolutno pa je tudi dobro, da se jim na vsake toliko časa ponudi kakšen poseben kos oblačila, ki prepriča še tako zahtevno stranko. Tako lahko razbijemo monotonost in si dovolimo iti preko tega.

  O sebi
  Potovanja, ki razširjajo obzorja in dajejo človeku drugačen pogled.
  Knjige - vsaka knjiga je lahko rešiteljica in podpornica.
  Filmi - sprostitev.
  Glasba - pomembna v vsakem segmentu življenja.
  Moto - ker sem zvezdave narave sem odprt za življenje. Seveda ga rad tudi organiziram in ne prepuščam vsega naklučju, čeprav vem, da tudi naklučja obstajajo.